Bekijk hier antwoorden op veel gestelde vragen van klanten die jou zijn voorgegaan:

Jazeker, wij leveren onze afbouwdiensten ook aan particulieren. Zo hebben wij talloze woningen en villa's tot de hoogste standaarden afgewerkt.
Jazeker! Wij werken voor veel verschillende soorten zakelijke opdrachtgevers: van bouwbedrijven tot hotelketens. Geen klus is ons te groot.
Jazeker! Klik op de gratis offerte knop en laat je gegevens achter. Eén van onze specialisten zal vervolgens met je contact opnemen om je wensen te bespreken, waarna je gratis en vrijblijvend een offerte ontvangt voor jouw project.
Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de afbouwindustrie. Ons team van vakmensen heeft in de loop der jaren veel verschillende projecten uitgevoerd, van kleine renovaties tot grote nieuwbouwprojecten. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is om elk project tot een succes te maken.
Ja, wij vinden het belangrijk om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Daarom werken wij alleen met materialen die voldoen aan de hoogste milieunormen. Zo kunnen wij niet alleen kwaliteit leveren, maar ook een duurzame bijdrage leveren aan onze omgeving.
De duur van een project is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de benodigde werkzaamheden. Gemiddeld genomen duurt een project enkele weken tot enkele maanden om af te ronden. Wij zorgen er altijd voor dat wij een realistische planning maken en jou op de hoogte houden van de voortgang van het project.
Ja, wij bieden garanties op al ons werk. Wij staan voor kwaliteit en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Mochten er toch problemen zijn met ons werk, dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor je op.
Ja, wij zijn volledig verzekerd in geval van ongelukken of schade. Zo kan jij erop vertrouwen dat je geen financiële risico's loopt als er onverhoopt iets gebeurt tijdens het project.